Bezrtęciowy termometr do pieczenia ze stali do mierzenia temperatury. Idealny do mięs i wędzarni. Posiada symbole do optymalnych temperatur pieczenia mięs. Zakres temperatury od 0 do 120 stopni C. Specyfikacja: materiał: stal nierdzewna kolor : stalowy długość 13cm średnica 5,5cm
Dzięki termometrowi elektronicznemu można uzyskać odpowiednią temp. do wielu udanych potraw. Szpikulec działa dobrze zarówno z płynami, jak i ciałami stałymi.Może być używany do tworzenia doskonałych potraw i wypieków. Konstrukcja z tworzywa sztucznego i stali zapewnia trwałość. Specyfikacja: Szerokość (cm): 2 Kolor: czarny Liczba elementów: 1 Elementy zestawu: elektroniczny termometr do potraw Wymiary opakowania: 25,5 x 2,5 x 2,5 Waga…
Termometr do mięsa jest skalibrowany do 120°C, dzięki czemu zawsze znasz temperaturę gotowania. Pomaga to ugotować idealne danie. Zalecane temperatury są wyświetlane dla każdego mięsa, co ułatwia gotowanie i wydajniejszą pracę w kuchni. Konstrukcja ze stali nierdzewnej zapewnia długotrwałe użytkowanie i trwałość naczynia.
Szynkowa Kanser o pojemności 2,5 litra wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Pozwana na przygotowanie jednorazowo maks. 2,2 kg domowego wyrobu mięsnego. W komplecie dołączono termometr również ze stali. Specyfikacja: pojemność 2,5 l wysokość 22 cm średnica 15,5 cm kolor srebrny
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności